Det är helt otroligt

2011-03-31 / 20:13:00 / Graviditeten

Jag har nog inte fått in allt i huvudet än, - att vi ska ha en liten till. Allt är ju så otroligt olikt sig från de andra gångerna. Första graviditeten tyckte man att tiden gick sååååå sakta och ville att dessa 9 månader skulle vara över på 1 månad. Med nummer två så gick det plötsligt mycket lättare, då hade man ju ett litet pyre att ta hand om och dagarna flöt på. Thindra var ju bara 8 månader när jag blev gravid med Lukas. Denna graviditet startade inte så bra, jag var nästintill sängliggande i ca 5 veckor med illamående och kräkningar. Även nu har man ju två huliganer att ta hand om ;) Dagarna bara springer iväg och man hinner knappt tänka att man är gravid och att längta.

Nu börjar jag märka att mina kläder börjar strama åt i nedre delan utav magen och att mina fingrar svullnar upp om nätterna. Så ska snart se om jag kan hitta några bekväma mammabyxor. Har bara ett par mjukisbyxor som jag kommer i för tillfället. ;)

Nu blir det att bädda ner sig i soffan framför tvn en stund innan man går upp en våning och lägger sig. Jag har blivit så trött på kvällarna och att vara vaken till kl.21.30 är nästan helt omöjligt för mig. Nej, babblat nog! Vi hörs imorgon :)