SISTA CHANSEN!

2011-05-30 / 09:43:41 / Bloggen

Inom några dagar stänger jag ner bloggen (den tas bort alltså) och har precis skickat ut meddelande via mail till er som velat ha min nya adress.
Så ingen annan som vill så är det sista chansen nu. Onsdag stängs denna blogg ner och försvinner för gott.

HEJ DÅ BLOGG.SE

2011-05-28 / 12:53:10 / Bloggen

Blogg.se har jag fått nog utav nu! Nu lämnar jag det för alltid. Ni som vill ha min nya bloggadress får höra utav er så mailar jag den. GLÖM INTE ANGE DIN MAILADRESS!

När??

2011-05-22 / 11:10:48 / Graviditeten

När ska jag få börja känna att jag har ett litet pyre där inne? Någon annan som börjat känna sent? Är ju i vecka 22 nu.

Snälla hör av er!

LEKMER !

2011-05-21 / 15:58:45 / Barn & Familj

Jag måste bara tipsa er om en toppen bra sida där det finns allt från leksaker, kläder och sängkläder. Massa saker till bra priser! :) Ska göra en beställning där snart för vi har en liten kille som fyller 3 år om ca 1 månad :) Tiden går så himla fort! Och på tal om det så fyller ju jag år 12 dagar före honom. Phew! Blir ju inte direkt yngre!
www.lekmer.se <- Där hittar ni sidan.

Nu har vi nyss ätit en god middag som bestod av potatis, köttbitar, hemmagjord sås, gurka och kantareller. Nu är magen mätt ett tag. I kväll ska vi göra egna hamburgare osv. :) Handlade även hem jordgubbar och vattenmelon igår. Mums så gott det är!

Ni får ha en bra eftermiddag och kväll.

Skärpning nu!

2011-05-19 / 19:04:02 / Bloggen

Nu måste jag skärpa till mig med bloggandet. Jag vill så gärna skriva osv. Men orken har verkligen inte funnits pga allt som hänt och är. Men ska försökra bättra mig nu. :) Kommer dyka upp en ny design inom en snar framtid!

I morgon ska vi in till MIO och kika på en våningssäng till barnen. Dom hade kampanj pris på denna som vi varit intresserade utav tidigare. :) Får hoppas den är stabil osv.

BILDLÄNK TILL SÄNGEN.

SKÄNK NI OXÅ!

2011-05-12 / 22:37:28 / Kropp & Hälsa

Nu har jag precis skänkt pengar till cancerfonden! Känns himla bra faktiskt. Strunta i den där chipspåsen/godiset och läsken till fredagsmyset imorgon och skänk en slant du också.

Gå in på Roxannas insamling. Roxannas blogg hittar du här.

Medicinering och vila !

2011-05-12 / 15:15:44 / Graviditeten

Ja dags för en liten update! Jag är verkligen kass på det men mår inte så gott.
Ultraljudet gick bra och vi är kvar på vårt BF datum som är 30 September. Full rulle på bebisen, dock har jag inte känt några sparkar ännu. Men kan nog bero på att moderkanan ligger i framvägg.

Ja nu är jag ordinerad sträng vila och stark medicinering i 2 veckor. Har ju haft problem med andning och svälja som ni kanske vet om sedan tidigare. NU äntligen har jag träffat en kanon läkare som tog mig på allvar och förklarade ala symtom för hur det kan kännas när det läcker magsyra upp i halsen. Och ja, symtomen har jag ju. Kändes skönt att någon kunde tala om för mig HUR det känns osv. Fungerar medicinen så ska jag käka dom tills bebis är ute. Så kan någon ta fram trollspöet och trolla fram tiden några månader? För nu är jag så extremt trött på att må dåligt!!